Волинь: область і надалі працює у робочому режимі

Волинь: область і надалі працює у робочому режимі

03.12.13 16:01 0 862
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук провів чергову оперативну нараду.

Очільник виконавчої влади краю поінформував присутніх про результати перебування у Любліні (РП), де відбувалася заключна конференція «Побудова партнерства з метою Транскордонної Стратегії на 2014-2020 роки. Метою візиту було подальше лобіювання волинських проектів для отримання грантів від Євросоюзу. Борис Клімчук повідомив, що нині загальний бюджет ЄС на транскордонні проекти становить 700 млн євро, «тому варто опрацювати, аби отримати кошти на розвиток різноманітних сфер життєдіяльності і в подальшому».

Він презентував держслужбовцям документ в оригіналі (англійською мовою) «Стратегія транскордонної співпраці Люблінського воєводства, Волинської і Брестської областей на 2014-2020 рр», який після перекладу українською мовою буде наданий для громадського обговорення.

Окрім того, голова облдержадміністрації наголосив, що область і надалі працюватиме в звичному робочому режимі та подякував правоохоронцям за дотримання спокою і правопорядку в регіоні.

На цьому оперативну нараду спробували перервати представники радикально налаштованих опозиційних політичних партій Волині, які вимагали негайно розпочати переговори про мітинг біля стін ОДА. Оскільки голови облдержадміністрації та облради Борис Клімчук та Володимир Войтович прийняли пропозицію демонстрантів, нараду продовжив перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко.

Він поінформував про плани роботи на поточний тиждень. Зокрема, відбудеться низка нарад, на яких обговорюватимуться енергетичні питання. Область відзначатиме День місцевого самоврядування, у рамках якого передбачена низка заходів та обговорення етапів становлення місцевої демократії на Волині.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ