Міський голова Микола Романюк зустрівся з учасниками луцького Євромайдану

Міський голова Микола Романюк зустрівся з учасниками луцького Євромайдану

03.12.13 15:28 0 716
Під стіни Луцької міської ради прийшли учасники луцького Євромайдану. Спочатку міський голова Микола Романюк зустрівся з його координаторами. Вони внесли пропозицію оголосити загальноміський страйк, так як це зробили у інших обласних центрах Західної України.

Пізніше Микола Романюк вийшов до учасників заходу, щоб поспілкуватися з ними та висловити свою позицію. Він зазначив, що засуджує нічний силовий розгін учасників Євромайдану у Києві. За його словами, громадяни нашої держави мають право на мирні зібрання, обговорювати ситуацію та доносити свою позицію до відома керівництва країни. Микола Романюк вважає неприпустимим те, що працівники правоохоронних структур застосували силу до учасників мирного зібрання. Також він переконаний, що шлях нашої країни на євроінтеграцію незмінний і Україна буде у Європейському Союзі.

Крім того, Микола Романюк повідомив учасників заходу, що завтра, 3 грудня, о 15.00 год. відбудеться позачергова сесія міської ради, де буде розглянуто питання про оголошення загальноміського страйку.

Відео можна переглянути тут.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рішення 47 ...

КОМЕНТАРІ