У Луцьку дітям з особливим потребами вручать продуктові набори

У Луцьку дітям з особливим потребами вручать продуктові набори

03.12.13 11:43 0 737
2 грудня 2013 року, о 15.00 у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (пр. Соборності, 18) напередодні відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю відбудеться вручення продуктових наборів сім’ям, де виховуються діти з особливими потребами.

Така благодійна акція відбувається у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна», який і надав подарунки.

Загалом продуктові набори отримає 30 сімей, ще одна сім’я – також скутер (спеціальну електроколяску) для дитини.

Участь у заході візьмуть директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан та голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк.

Довідково: На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 772 дитини з інвалідністю; 48 сімей, у яких виховують діти з обмеженими можливостями, поставлені на облік сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Згідно з світовою статистикою ООН, практично кожен 10-ий мешканець планети (понад 600 млн) – особа з інвалідністю. В Україні нараховується близько 2,5 мільйонів людей з інвалідністю.

Луцький міський центр соціальних служб для сімії, дітей та молоді (290 548, 290 546, 256 042)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі до стайку ...

КОМЕНТАРІ