Анатолій Вітів: "Кривавий Вітя" має зникнути з кабінетів волинських чиновників"

Анатолій Вітів: "Кривавий Вітя" має зникнути з кабінетів волинських чиновників"

03.12.13 14:18 0 788
"Кривавий Вітя" має зникнути з усіх чиновницьких кабінетів на Волині, а Луцьк – стати територією, вільною від Януковича. Про це заявив у Луцьку під час народного віча "Ні диктатурі!" 1 грудня 2013 року народний депутат України, очільник Волинської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

" вже не стоїть питання европейського вибору. Зараз стоїть питання існування незалежної України без диктатури бандитів. Присутність сотень тисяч людей на майданах доводить: Україні – бути! Як би не хотів її продати Янукович. Він зараз сидить на золотому унітазі в Межигір'ї, де зібрав раду Нацбезпеки і оборони, і вирішує, що робити далі. Тим часом у Києві на вулиці вийшло стільки людей, скільки не було навіть за часів Помаранчевої революції. Громадяни хочуть змісті цю банду при владі. Ми не повинні зараз з'ясовувати другорядні речі. Є чорне і біле – ті, хто з бандою, і ті, хто з народом", – наголосив Анатолій Вітів.

Народний депутат від ВО "Свобода" засудив позицію волинських олігархів, які після початку революційних подій в Україні жодним чином не підтримали мітингувальників, натомість очікуючи, хто переможе у цьому протистоянні: "На жаль, лише чотири народні депутати з Волині нині на боці нації. Всі решта – на боці Партії регіонів і Януковича. Жоден із чотирьох волинських самовисуванців-олігархів не підтримав Євромайдан. Вони збоку спостерігають, як буде розвиватися ситуація, щоб у разі чого "заскочити до останнього вагону". А де вони були цілий тиждень? А потім ці так звані "незалежні" будуть їздити по округах, роздавати гроші. Треба бути завжди з народом, у найтяжчі моменти!"

Свободівець розкритикував бездіяльність Волинської облради, яка виявилася неспроможною відстояти інтереси громади, зайнявши зрадницьку позицію: "28 листопада тисяча студентів прийшла до облради з вимогою підтримати евроінтеграцію і відправити у відставку уряд Азарова. Але через вказівку голови Волинської ОДА Клімчука депутати з Партії регіонів та "тушки"-зрадники не прийшли на сесію. Тому Клімчук має піти у відставку, а обласна рада – розпустися як недієва і не здатна представляти інтереси волинян. Якщо обласна рада відмовиться розпустися, то за справу має взятися громада. Бо голова нашої облради – це підстилка Клімчука.

Студенти, які стояли на майдані, зробили велику справу. Але тепер настав час об'єднатися усім. На цій владі і на злочинному угрупуванні "Беркут" – кров наших дітей. Усі портрети Януковича в Луцьку зі всіх кабінетів слід прибрати. Так само – в ОДА та облраді. "Кривавий Вітя" не має висіти у кабінетах чиновників!", – наголосив Анатолій Вітів.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ