В Ужгороді молоді свободівці провели "Українські вичурки"

В Ужгороді молоді свободівці провели "Українські вичурки"

03.12.13 11:25 0 782
30 листопада 2013 року на фоні антиукраїнської політики влади та впровадження нею різних денаціоналізованих програм освіти, активісти молодіжної організації "Сокіл" організували в Ужгороді тематичну вечірку в національному стилі – "Українські вичурки", що проводилась в дусі стародавніх традицій.

Дівчина-українка та ведучий з Верховини створили чудовий настрій всупереч стереотипам, що без алкоголю не буває свята. Гостей розважали різноманітними конкурсами та завданнями протягом всього вечора. Для них виступали талановиті гурти "Станція" та "Етюд". Музиканти бездоганно передали настрій вечірки, за що публіка безліч разів викликала музикантів зіграти на біс. Фотокамери спалахували на кожному кроці, ловлячи об'єктивами усміхнені обличчя молоді у вишиванках. Гасло вечора: "Немає вишиванки – немає гулянки".

Пізніше патріоти рушили до площі Театральної, аби підтримати Ужгородський Евромайдан. Туди ж вони підвезли дрова, аби мітингувальники мали чим зігрітися. Словом, кожен допоміг тим, чим зміг. Лунали українські пісні, жарти. Цей чудовий настрій вичурок додав протестуючим наснаги та енергії.

Тож подякуймо молодим "соколятам" за їхнє старання та витрачені сили. І все це заради майбутнього нашої держави. Хлопці та дівчата, так тримати!

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Сила народу не в насиллі, – ...

КОМЕНТАРІ