Закарпатська область: у Берегові мало не згоріла 3-х річна дитина

Закарпатська область: у Берегові мало не згоріла 3-х річна дитина

03.12.13 15:00 0 741
Близько обіду 1-го грудня, у Берегові, через ігри з вогнем травмувалася трирічна дитина. Повідомлення про подію в оперативно-рятувальну службу Берегівського району поступило з місцевого лікувального закладу. За попередніми даними, ймовірною причиною травмування є необережне поводження з вогнем трирічного Андрійка.

Виїздом на місце встановлено, що того дня батьки розтопили грубку в кімнаті, де знаходився хлопчик, а самі перейшли до іншої. Допоки дорослі займалися хатніми справами, очевидно маля спробувало підкинути дрова до грубки. Якимось чином вогонь перекинувся на одяг дитини і той загорівся.

Батьки звернули увагу на дитину лише після того як із сусідньої кімнати донісся крик малюка. На той час малюк палав немов смолоскип. Збивши полум’я, дорослі негайно відвезли малюка до лікувального закладу. Вже в лікарні у потерпілого медики діагностували термічні опіки ІІІ-ІV ступеню важкості на площі 48% тіла. Зараз дитина перебуває у реанімаційному відділенні Берегівської центральної районної лікарні, де медики борються за її життя.

З метою зменшення кількості пожеж та трагічних наслідків від них, Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до краян з проханням бути особливо обережними у поводженні з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки. Не залишайте дітей без нагляду! Пильнуйте, щоб до рук Вашої дитини не потрапили сірники, запальнички, отруйні речовини та невідомі предмети. Бережіть себе і своїх рідних та близьких!

Управління ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні очікується ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ