У Києві розгорнув роботу штаб Закарпатської "Свободи"

У Києві розгорнув роботу штаб Закарпатської "Свободи"

03.12.13 12:11 0 730
2 грудня 2013 року в приміщенні Київської міської державної адміністрації (2-й поверх) Закарпатська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" розгорнула роботу штабу, де здійснюється розподіл обов'язків свободівців у загальнонаціональному страйку. Приміщення КМДА напередодні зайняли демонстранти і перебування в ньому повністю контролює опозиція. Про це повідомив телефоном з Києва голова Закарпатської "Свободи" Олег Куцин, який очолив штаб.

Як повідомив керівник штабу, на в столиці перебуває понад сто членів Закарпатської "Свободи". Частина націоналістів задіяна в блокуванні будівлі уряду, частина – в охороні Київської міської держадміністрації, більшість перебуває на майдані Незалежності. "Кожну годину лунають дзвінки із Закарпаття від охочих прибути до Києва своїм коштом. Ми дякуємо краянам за підтримку загальнонаціональної мобілізації в Києві. Надалі Закарпатська "Свобода" просить звертатися до місцевих керівників "Свободи" і за телефоном (066)016-09-75, бо кожен день виїжджають організовані групи в столицю", – повідомив із Києва Олег Куцин.

Свободівець зазначив, що ситуація в столиці напружена. Влада поки не наважується розпочати втілення силового сценарію, бо розуміє, що велика кількість рішуче налаштованих громадян здатна це зупинити. Зараз у Києві перебувають десятки тисяч приїжджих із різних куточків держави.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні очікується ...
Наступна новина: УКУ засуджує провокаторів і ...

КОМЕНТАРІ