В Закарпатській області евромайдан у Рахові переріс у штаб "Свободи", де триває збір підписів за оновлення влади

В Закарпатській області евромайдан у Рахові переріс у штаб "Свободи", де триває збір підписів за оновлення влади

03.12.13 15:42 0 917
Рахівська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" оголосила збір підписів за відставку президента Януковича та уряду Азарова. З 26 по 29 листопада 2013 року на центральній площі Рахова тривав Евромайдан на підтримку угоди з ЕС, а 2 грудня на площі перед райдержадміністрацією розгорнувся штаб "Свободи", де відбувається збір підписів. На 15:00 оголошено мітинг – повідомив голова Рахівської районної організації ВО "Свобода" Микола Косівський.

"Свободівці Рахівщини активізували громадськість Гуцульщини і ми вже розгорнули роботу місцевого штабу, де відбувається збір підписів за імпічмент президенту Януковичу та відставку уряду Азарова. Також ми організовуємо добровольців для виїзду до столиці, а вчора, як ми повідомляллия, один автобус уже відбув до столиці", – розповів Микола Косівський.

Як зазначив націоналіст, мирний протест за історичний шанс повернути Україну до европейської спільноти переріс у революційну ситуацію. На площі перед Рахівською РДА з 2 грудня працюватиме постійний штаб ВО "Свобода".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі рішення 47 ...
Наступна новина: На концерті Еміля Крупника ...

КОМЕНТАРІ