Закарпаття: в Мукачеві стартує акція «Подаруй дитині іграшку»

Закарпаття: в Мукачеві стартує акція «Подаруй дитині іграшку»

03.12.13 16:21 0 789
Благодійна акція, започаткована правоохоронцями Мукачівського міськвідділу міліції, направлена на допомогу сім`ям, які потребують допомоги і опинились у складних життєвих умовах. До 19 грудня – дня св. Миколая у міському відділі буде сформовано так званий банк подарунків і в переддень свята працівники міліції їх роздадуть родинам, які цього потребують.

Коли помічаєш радістю та захопленням освітлені дитячі обличчя, важко утриматися від посмішки. Дитяча радість – це уособлення дитинства – безтурботного та щасливого. Адже для малят кожна нова подія – відкриття ще однієї сторінки багатогранного життя.

Акція, започаткована міським відділом міліції, ініціює збір іграшок (пазли, конструктори, м`які іграшки, книжечки) для дітей, що проживають в сім`ях, які опинились в складних життєвих обставинах та дітей із соціально незахищених верств населення.

Адже діти особливо на свята чекають дива і..подарунків. Їхнє щасливе сьогодення напряму залежить від нашого піклування про них. А іграшки, як відомо, дарують завжди малятам хороший настрій та посмішки.

Повідомила Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Волинь: 1 грудня в області ...

КОМЕНТАРІ