На Хмельниччині вирішення проблем громадян – на порядку денному у влади

На Хмельниччині вирішення проблем громадян – на порядку денному у влади

03.12.13 08:00 0 760
Глава держави Віктор Янукович акцентує увагу на ключовому елементі успіху модернізаційних змін у державі – людині. Тому турбота про громадян, вирішення їх наболілих турбот є одним із обов’язків влади. Аби допомогти жителям краю, вирішити їх проблеми, перший заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко провів особистий прийом громадян.

до посадовця звернулося близько тридцяти жителів області.

Люди зверталися до першого заступника із різними питаннями, але переважно жителі просили матеріальної допомоги у зв’язку зі складними життєвими обставинами.

Кількох жителів Хмельницького об’єднала спільна проблема, яка виникла у зв’язку з затримкою фінансування програми «Доступне житло», яка спрямована на практичну підтримку з боку держави спільних ініціатив органів місцевого самоврядування та територіальних громад. Вадим Дмитрович зазначив, що у державному бюджеті України на 2013 рік Мінрегіону України передбачено 300,0 млн.грн. для здешевлення вартості іпотечних кредитів. І тому посадовець повідомив людям, що візьме це звернення на особистий контроль, аби вирішити позитивно це питання.

У інших двох жінок-матерів з обласного центру виникла потреба звернутися до посадовця задля подовженні терміну реабілітації дітей у Центрі медико-соціальної реабілітації на базі Хмельницького спеціалізованого будинку дитини «Берізка».

Жителька Ярмолинецького району просила посадовця сприяти у оформленні групи інвалідності для дитини.

Усім зверненням приділено максимальну увагу. Питання, що потребують додаткового вивчення, адресовані відповідним спеціалістам.

В загальному аби поділитися зі своїми труднощами до представника влади люди зверталися практично з усіх куточків Хмельниччини. Люди були різні, але спільним у них є віра у представників влади, які здатні вирішити їх проблеми.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У грудні збільшується ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ