На ZIKу – тривають трансляції від Нromadske.tv

На ZIKу – тривають трансляції від Нromadske.tv

03.12.13 08:15 0 767
Телеканал ZIK продовжує передавати прямі трансляції Нromadske.tv. Саме зараз в ефірі очікується інтерв’ю із Послом США в Україні Джеффрі Р. Пайєттом на тему Євромайдану. Як реагує Америка на події в Україні, чи будуть впроваджуватися санкції до нашої влади зі сторони керівництва США. Відповіді – вже зараз на ZIK.

Пряма трансляція від Нromadske.tv на ZIK уже традиційно, як і в попередні дні, триватиме до 21:00.

Нагадаймо, що співпраця телеканалу ZIK із Нromadske.tv розпочалася 28 листопада прямими включеннями з Вільнюса, де тривав євросаміт.

Співпраця ZIK із із Нromadske.tv – це продовження оперативного та максимально повного висвітлювання та аналізу ситуації щодо асоціації України з ЄС телеканалом. Так, майже від початку акції на підтримку євроінтеграції, на ZIK традиційно проводяться включення у режимі он-лайн із епіцентрів боротьби за європейський вибір у Львові та Києві, діалоги з ключовими особами євромайданів, проводяться телевізійні євромарафони.

«Нromadske.tv. Громадське телебачення» – це громадянська ініціатива, спільний проект відомих українських журналістів зі створення громадського мультимедійного медіа. Його завдання – об’єктивне та неупереджене інформування про важливі громадсько-політичні, економічні, культурні, соціальні процеси без цензури.

Пряму трансляцію дивіться тут!

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ