Львівщина: очільник області вручив ключі від квартир для військовослужбовців прикордонної служби «Грушів»

Львівщина: очільник області вручив ключі від квартир для військовослужбовців прикордонної служби «Грушів»

03.12.13 14:06 0 715
Голова Львівської ОДА Олег Сало та голова Держприкордонслужби України Микола Литвин урочисто вручили ключі від нових службових квартир двоповерхового житлового будинку сім’ям військовослужбовців та військовослужбовцям за контрактом відділу прикордонної служби «Грушів».

« вкрай важливо, що сім’ї військовослужбовців, які нині покликані забезпечувати належний порядок на українському кордоні, житимуть у справді європейських умовах. Влада та Президент України й надалі робитимуть все, аби молоді спеціалісти працювали злагоджено, забезпечуючи належні побутові умови військовослужбовцям», – зазначив Олег Сало.

Окрім цього, очільник області також оглянув нову службову тех¬ніку та спецприлади для несення служби, супутниковий зв’язок та чимало новітніх технічних засобів охорони державного кордону на пункті «Грушів».

Довідка.

На облаштування відділу прикордонної служби «Грушів» протягом 2011-2013 років було спрямовано 2 млн. 678 тисяч гривень. Загальна площа будинку складає 408 м2. Загальна вартість будівництва двоповерхового житлового будинку склала 1 млн. 874 тисяч гривень.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/robochi-pojizdky?album=3&gallery=166

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати Тернопільської ...
Наступна новина: Анатолій Вітів: ...

КОМЕНТАРІ