На Львівщині запрацював новий пункт пропуску через державний кордон «Грушів-Будомєж»

На Львівщині запрацював новий пункт пропуску через державний кордон «Грушів-Будомєж»

03.12.13 12:06 0 852
2 грудня, відбулось урочисте відкриття пункту пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення «Грушів-Будомєж», а також відділу прикордонної служби «Грушів» Львівського прикордонного загону.

Участь у заході взяли голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало, Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин, Надзвичайний і Повноважний посол України в Польщі Маркіян Мальський.

Очільник Львівщини привітав присутніх з відкриттям міжнародного автомобільного пункту пропуску «Грушів-Будомєж».

«Українсько-польські взаємини є стратегічними не тільки для двох наших держав, але і для Європи загалом. Розбудова та модернізація дорожньої інфраструктури на прикордонних територіях України та Польщі є надзвичайно важливим напрямком розвитку двосторонньої співпраці», – відзначив Олег Сало.

Також голова ОДА наголосив, що відкриття нового пункту пропуску було одним з пріоритетів для обговорення в рамках засідань українсько-польської Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва.

«Дозволю собі ствердити, що міжнародний автомобільний пункт пропуску «Грушів-Будомєж» є, без перебільшення, найбільш сучасним не тільки на польсько-українському кордоні, але й на усьому східному кордоні Польщі. Це вже сьомий пункт на польсько-українському кордоні, і другий пункт пропуску із спільним доглядом. Його пропускна спроможність складає близько 3 тисяч автомобілів на добу, а це дозволить розвантажити інші пункти пропуску на українсько-польському кордоні», – підкреслив керівник області.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/robochi-pojizdky?album=3&gallery=165

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Україні очікується ...

КОМЕНТАРІ