Ірина Сех закликала чорнобильців вийти на Майдан і приєднатися до Всеукраїнського страйку

Ірина Сех закликала чорнобильців вийти на Майдан і приєднатися до Всеукраїнського страйку

03.12.13 17:12 0 825
Народний депутат України від ВО "Свобода", голова Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірина Сех закликала чорнобильців вийти на Майдан у Києві та приєднатися до Всеукраїнського страйку.

2 грудня, розпочалася 14-та Всеукраїнська звітна конференція Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України". Ірина Сех попросила вибачення в організаторів, що не зможе взяти участь у конференції, та передала письмове звернення до учасників зібрання, у якому закликала їх приєднатися до акції спротиву на Майдані та до Всеукраїнського страйку.

"Ви зібралися на свою конференцію в особливий час, – зазначила Ірина Сех. – Це період загострення суспільно-політичної кризи, яка досягла свого апогею та породила революційні протесті в державі.

Ви, чорнобильці, як ніхто інший, відчуваєте на собі соціально-економічні проблеми в державі, які з кожним днем стають все відчутнішими. Чорнобильці – це та частина суспільства, яка заслуговує на турботу держави, однак стикається лише з ігноруванням своїх проблем. Влада не переймається тим, що чорнобильці потребують ліків, медичного обслуговування, гідних пенсій та людських житлових умов.

Час зрозуміти, що без усунення цієї влади в країні не настануть зміни. Це усвідомили сотні тисяч українців, які вийшли на акції протесту в Києві та на майдани своїх міст і містечок.

Чорнобильці завжди були найактивнішою ланкою українського суспільства. Свого часу ви, ризикуючи життям, рятували людей від наслідків страшної катастрофи. А згодом активно протестували проти злочинних рішень влади, яка посягнула на ваші права. Я вірю, що у цей вирішальний для майбутнього держави час ви будете в перших лавах української революції. Закликаю вас приєднуватися до Всеукраїнського страйку! Слава чорнобильцям! Слава Україні!"

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородська ...
Наступна новина: Луцьк: відбувся VІІІ ...

КОМЕНТАРІ