ІV міський дитячий інтелектуальний турнір із гри «Що? Де? Коли?» пройшов у Чернігові

ІV міський дитячий інтелектуальний турнір із гри «Що? Де? Коли?» пройшов у Чернігові

03.12.13 09:32 0 703
29 листопада в Чернігові відбувся ІV Міський дитячий інтелектуальний турнір із гри «Що? Де? Коли?». В турнірі взяли участь команди учнів 9-11 класів, сформовані на базі клубів за місцем проживання та загальноосвітніх шкіл міста. Захід має статус щорічного та традиційно проводиться в листопаді.

Турнір пройшов завдяки співпраці комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, відділу у справах сім’ї та молоді міської ради, Чернігівської міської молодіжної громадської організації «Клуб інтелектуальної молоді – КІМ» та управління освіти міської ради.

Цього разу місцем проведення гри стала актова зала загальноосвітньої школи №5. Інтелектуальний рух серед молоді Чернігова набирає все більшої популярності. Школи теж приділяють посилену увагу цій сфері розвитку учнів та організації їхнього змістовного дозвілля. Цього року організатори встановили черговий рекорд за кількістю команд-учасниць – 39 (2010р. – 20 команд, 2011р. – 34 команди, 2012р. – 37 команд).

Турнірна гра проходила паралельно в двох підгрупах: дитячо-підліткових клубів за місцем проживання та шкіл міста. Переможці визначалися в кожній із підгруп окремо. Підгрупу клубів представляли 15 команд і 24 команди – підгрупу шкіл. Загалом у заході взяли участь більше 230 учасників.

Головну мету турніру організатори вбачають у наданні дітям можливості реалізації власних інтелектуальних здібностей, залучення дітей та підлітків до традицій змістовного і корисного дозвілля. Турнір сприяє досягненню більш тісної співпраці клубів за місцем проживання зі школами міста, популяризації роботи Центру та клубів за місцем проживання загалом, впровадження інноваційних форм та методів роботи з дітьми та молоддю, популяризації руху інтелектуальної молоді Чернігова.

Гра складалася з 3-х турів по 10 запитань кожен. Протягом напруженої боротьби визначилися переможці:

підгрупа клубів:

ІІІ місце – команда «Аксон» (клуб «Юніор»);

ІІ місце – команда клубу «Червоні вітрила»;

І місце – команда клубу «Фортуна».

підгрупа шкіл:

ІІІ місце – команда ЗСШФПМ №12;

ІІ місце – команда «Перспектива» (ЗНЗ №9);

І місце – команда «Фенікс» (ліцей №22).

Від щирого серця вітаємо учасників та переможців турніру!

Організатори турніру висловлюють щиру подяку усім спонсорам, які активно підтримали проведення турніру й забезпечили подарунками учасників та переможців інтелектуальних змагань.

За інформацією прес-служби Центру
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді ...
Наступна новина: На Хмельниччині діалог ...

КОМЕНТАРІ