Звернення голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Рижука до жителів Житомирщини

Звернення голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Рижука до жителів Житомирщини

03.12.13 11:14 0 683
Дорогі земляки!

Події останніх днів зачепили громадянські почуття всіх українців, які знову опинилися перед вибором – продовжити протистояння чи цивілізовано вийти із ситуації, що склалася.

Я теж схвильований усім, що відбувається у нашій країні та обурений діями провокаторів. Впевнений, що ніхто не хоче і не допустить кровопролиття. Конституційні права громадян не повинні порушуватися.

Закликаю усіх вас, дорогі мої земляки, і надалі зберігати здатність спокійно і виважено вирішувати проблеми мирним шляхом, не реагувати на провокації радикально настроєних політиків.

За минулі три роки нам вдалося досягти вагомих зрушень у соціально-економічному розвитку регіону. Багато кроків зроблено на Житомирщині у налагодженні співпраці із європейськими партнерами. Наразі підприємства нашої області здійснюють зовнішньоторговельні операції з 97 країнами світу. Зауважу: за останніх три роки зовнішньоекономічна діяльність регіону із європейськими партнерами зросла більш як у 2,5 рази. Тож ми інтегруємося в Європу не на словах, а на ділі.

Те, що відбувається зараз, дестабілізує ситуацію, розбалансовує економіку, тим самим віддаляючи нас від європейської перспективи. То хіба є у нас моральне право зруйнувати все надбане за ці роки і розхитати довіру до нас інвесторів?

На Житомирщині проходять мирні мітинги винятково у законодавчому полі. Ніхто не перешкоджає і не перешкоджатиме їх проведенню. Наразі головне – не допустити політичних провокацій, організувати стабільне функціонування систем життєзабезпечення населення.

Я щиро вдячний усім своїм землякам за те, що проявляють мудрість, толерантність і виваженість, за принципові, європейські підходи до організацій мирних акцій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чорнобильців закликали ...
Наступна новина: ПФУ у Львівській області ...

КОМЕНТАРІ