Віце-прем‘єр-міністр України Олександр Вілкул доручив забезпечити стабільне функціонування систем життєзабезпечення

Віце-прем‘єр-міністр України Олександр Вілкул доручив забезпечити стабільне функціонування систем життєзабезпечення

03.12.13 08:04 0 767
Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул доручив головам облдержадміністрацій, міським головам, керівникам підприємств теплокомуненерго, водопостачання, газопостачання, електроенергетики, дорожнього господарства та Державної служби України з надзвичайних ситуацій забезпечити стабільне функціонування систем життєзабезпечення.

Зокрема, керівники мають взяти під особистий контроль роботу систем життєзабезпечення населення, перевести роботу підприємств на посилений режим з цілодобовим чергуванням, забезпечити цілодобову наявність аварійних бригад. При виникненні будь-яких аварійних ситуацій на системах життєзабезпечення для надання необхідної допомоги оперативно повідомляти в центральну диспетчерську Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Завтра, 3 грудня 2013 року о 14:00, Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул та Віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко проведуть Всеукраїнську селекторну нараду з питань забезпечення стабільного функціонування систем життєзабезпечення. У нараді також візьмуть участь керівництво Мінрегіонбуду, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та керівники регіонів.

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільських школах ...
Наступна новина: В Луцьку скликається ...

КОМЕНТАРІ