У Тернополі на майдані понад 15 тисяч людей

У Тернополі на майдані понад 15 тисяч людей

03.12.13 12:55 0 967
У Тернополі на театральному майдані більше 15 тисяч городян. Безстроковий мирний страйк проходить без конфліктів. На даний час міська рада збирає інформацію по підприємствах та вищих навчальних закладах, які долучилися до загальноміського страйку і закликає усіх небайдужих прийти на майдан.

«Інформацію про тих підприємців, які підтримують страйк, ми збираємо через управління економіки – усі вони кажуть, що повністю роботу не припиняють, але частина людей їде на Київ, частина йде на майдан у Тернополі, чергова ж група працівників залишається на підприємстві. Зараз на майдані у Тернополі не менше 15 тисяч людей. Практично всі ВУЗи Тернополя приєдналися до загальноміського страйку, крім 4 училища - через позицію свого керівника - працівники та студенти не можуть приєднатися до нас».

Водночас тернопільські перевізники готові надавати необхідну допомогу та їхати на Київ.

« збільшилась кількість тих людей, що їдуть на Київ, і є відповідно розуміння і підтримка з боку місцевих перевізників, - каже Сергій Надал. – У столиці є координатори, які будуть зустрічати наші автобуси і казатимуть куди їхати, де розміщатися і що робити далі».

Загальноміський мирний страйк у Тернополі триватиме доти, доки не буде відставки уряду та Президента.

«План дій на завтра має озвучити страйковий комітет, - каже міський голова. – У нас акція безстрокова – і будемо стояти доти, доки треба буде і в Києві не досягнуть відставки Президента і уряду тоді і припинимо страйк».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ