Позачергова сесія Тернопільської обласної ради відбулася на Майдані Незалежності у Києві

Позачергова сесія Тернопільської обласної ради відбулася на Майдані Незалежності у Києві

03.12.13 08:36 0 916
2 грудня 2013 року на головній площі країни – Майдані Незалежності – відбулося виїзне засідання позачергової сесії Тернопільської обласної ради. Участь у її роботі взяв народний депутат України від ВО "Свобода" Олексій Кайда.

"Зараз уже не йдеться про питання европейського вибору. Зараз вже йде мова про існування незалежної України – без диктатури бандитів. Наша місія – безпосередньо брати участь у долі України. Наші майдани мають ще багато місця і вони мають бути переповнені українцями. Тільки тоді нас не можна буде зігнути й поставити на коліна. переломний момент у боротьбі з режимом Януковича, тому на Майдані Незалежності треба знову зібрати велику кількість громадян, які виступають проти антиукраїнської влади1", – зазначив свободівець Олексій Кайда.

Голова обласної ради Василь Хомінець зі сцени Майдану Незалежності зачитав проєкт рішення, яке одностайно підтримали 67 присутніх на виїзній сесії депутатів. Зокрема, зважаючи на суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні, Тернопільська обласна рада вирішила:

- схвалити заяву депутатів Тернопільської обласної ради 5 скликання;

- звернутися до Президента України та Прем'єр-міністра України з вимогою подати у відставку;

- звернутися до членів Партії регіонів із закликом про вихід із партії;

- зобов'язати працівників державних органів влади забрати зі службових приміщень портрети В.Януковича;

- звернутися до батьків, дружин та дітей працівників силових структур із проханням застерегти їх від неправомірних дій щодо своїх співвітчизників під час проведення мирних акцій протестів;

- координувати дії місцевих рад області щодо організації виїзду представників територіяльних громад області до Києва;

- звернутися до обласних ЗМІ із закликом оперативно висвітлювати події та ситуацію, що склалася на території області та в Україні загалом;

- рішення 47-ї сесії обласної ради 5 скликання оприлюднити в засобах масової інформації області та розмістити на інтернет-сторінці обласної ради.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення голови ...
Наступна новина: Віце-прем‘єр-міністр ...

КОМЕНТАРІ