У Тернополі до стайку долучається все більше людей

У Тернополі до стайку долучається все більше людей

03.12.13 11:48 0 907
Тернопіль страйкує. Комітет національного спротиву м. Тернопіль продовжує пікет Тернопільської ОДА. На Театральному майдані міста зібралися тисячі громадян, яким небайдужа доля України. До акції протесту долучилися патріотично налаштовані політичні партії, студенти вищих навчальних закладів, громадські організації. В оргкомітет Комітету люди приносять теплий одяг і речі для людей, які протестують на Майдані Незалежності в Києві. Протестувальники можуть зігрітися теплим чаєм, а також біля діжок в яких горить вогонь. Усі охочі мають змогу зголоситися для поїздки до Києва.

Присутні скандують – "Слава Україні! – Героям Слава!", "Україна – понад усе!", "Банду геть!", "Революція", "Страйк". Усі охочі мають змогу виступити на імпровізованій сцені.

"Нас стає щоразу більше, до нас приєднується студентство. Ми закликаємо всіх стояти доти, доки не будуть виконані наші умови. Ми вимагаємо, щоб голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян подав у відставку і вийшов з Партії регіонів! Ми чекаємо коли він вийде до народу і пояснить його позиції! Проте наразі зв'язок із ним відсутній", – повідомив голова Комітету національного спротиву Володимир Стаюра.

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/104331009406632508844/albums/5952672286451110497

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ