Здолбунівська міська рада висловила солідарність з Євромайданом

Здолбунівська міська рада висловила солідарність з Євромайданом

03.12.13 19:57 0 1052
На сьогоднішній сесії Здолбунівської міської ради її депутати прийняли звернення, у якому висловили обурення побиттям учасників мирної акції на підтримку євроінтеграційного курсу України в Києві в ніч з 29 на 30 листопада.
«Запізніле пояснення Миколи Азарова свідчить про те, що влада втратила контроль над ситуацією, а тому має нести відповідальність за брутальне знущання правоохоронних органів над своїми співвітчизниками. У зв’язку з цим вимагаємо відставки уряду Миколи Азарова, а винних у скоєнні ганебного злочину проти власного народу притягнути до кримінальної відповідальності», – йдеться у рішенні ради.
Здолбунівські депутати вимагають від Верховної Ради України невідкладно прийняти усі Закони, які вимагаються як умова для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Разом з тим, вони переконані, що «Президент України, який не може гарантувати і забезпечити права та свободи своїх громадян, має добровільно скласти свої повноваження».
Також Здолбунівська міська рада своїм рішенням висловила підтримку учасникам протестних заходів за відновлення євроінтеграції та з вимогами про негайну відставку Кабінету Міністрів України.
Представники здолбунівської громади підтримали рішення трудових колективів про участь в загальнонаціональному безстроковому страйку, як законному засобі протесту проти антиконституційних дій влади.
Відтепер на будівлі Здолбунівської міської ради до підписання угоди про асоціацію з ЄС поруч із державним прапором буде розміщено прапор Європейського Союзу в знак солідарності з учасниками мирних акцій протесту. Так сьогодні вирішили депутати міськради.

Прес-служба Народного депутата
Валентина Королюка

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ