Адміністрація Президента переповнена «Беркутом», жодного чиновника немає на робочому місці

Адміністрація Президента переповнена «Беркутом», жодного чиновника немає на робочому місці

03.12.13 19:58 0 901
Увечері 3 грудня 2013 року лідери опозиції вирушили до Адміністрації Президента України, аби з’ясувати, чи є хтось із її працівників на робочому місці та чи виконує свої функції один із керівних органів держави. Як з’ясувалося, попри робочий час, у будівлі АП не було жодного працівника керівної ланки. Натомість територія Адміністрації Президента буквально забита автобусами «Беркута».

Опозиціонери побачили, що вся територія АП буквально переповнена десятками автобусів із «беркутівцями». Лідери опозиції пройшли всередину будівлі з метою особисто переконатися в тому, що в критичний для держави момент працівники АП виконують свої посадові обов’язки та передати вимоги протестувальників щодо негайної відставки уряду й оголошення виборів Президента України та Верховної Ради.

Як стало зрозуміло, в АП немає нікого із керівництва, працівники президентської адміністрації відсутні на робочому місці, хоча ще триває робочий день. Зараз лідери опозиції пішли до громади, яка зібралася на вулиці Лютеранській, аби виступити перед людьми і поінформувати їх про цю ситуацію.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ