Олег Тягнибок: «Шляху назад нині немає, бо влада фактично пішла війною проти українського народу!»

Олег Тягнибок: «Шляху назад нині немає, бо влада фактично пішла війною проти українського народу!»

03.12.13 21:53 0 776
«Банда чітко задемонструвала, що зробила для себе вибір і цей вибір не на користь українського народу. Нині вони остаточно провели водорозділ між нами: є українці, які мешкають на цій землі й хочуть мати тут роботу, воліють, аби Україна процвітала та була заможною, а з иншого боку – вони, бандити. Тому шляху назад зараз немає, бо влада фактично пішла війною проти українського народу!». Про це увечері 3 грудня 2013 року заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи на столичному Майдані Незалежности.

Лідер націоналістів підкреслив: потрібно страйкувати до цілковитої перемоги, яка в глобальному розумінні означає здобуття України як великої, незалежної, европейської, цивілізованої, успішної держави.

«Це має бути держава, в якій не буде корупції, де буде можливість нормальної роботи для бізнесменів, підприємців, де пенсіонер матиме забезпечену старість і належне медичне обслуговування. Держава, де можна не боятися народжувати дітей і знати, що діти матимуть перспективу. Де ми пишатимемося своєю державою! Задля цього мусимо вистояти, бо ми визначилися, що треба йти до кінця і дотиснути цей бандитський режим.

Учора був заклик до силовиків, у яких ще є бодай крихта чести, перейти на бік української революції. Уже зараз сформовано групи, які почали вести роботу в цих середовищах. У багатьох областях України оголошено страйки і люди протестують. Тільки так вдасться змусити Януковича відправити уряд у відставку, а самого піти з посади та оголосити парламентські перевибори. Ми це робимо, бо чинна влада не здатна забезпечити нормального життя для громадян, вона не відповідає за свої вчинки, не покарала тих, хто зупинив процес евроінтеграції. Ба більше, зараз навіть не мають намір карати звірів, які били наших дітей! Тому така влада має йти геть!», – заявив Олег Тягнибок.

Голова ВО «Свобода» наголосив, що зараз треба робити усе для того, аби лави протестувальників зростали: «Найважливіше зараз – вистояти і постійно агітувати людей, родичів, знайомих, аби вони виходили на вулицю. Нас щодень має бути все більше. Завтра зранку ми продовжуватимемо блокування Кабміну та Адміністрації Президента. Важливо блокувати Кабмін, бо вони хочуть провести там засідання – треба їм перешкодити.

Ми дислоковані в різних місцях Києва, але біля Адміністрації Президента і Кабміну блокпости і пікети мають бути постійно. Громадяни повинні заблокувати їхню роботу – влада мусить відчути, що люди не відступають і паралізуватимуть і далі її роботу, бо бандити вже всіх дістали. Важливо, аби піднявся Київ. І він уже почав підніматися! Маємо бути всі разом, бо разом ми – сила і разом переможемо!»

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще одного учасника ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ