Чернівці: До Міжнародного дня інвалідів 339 підопічних «Турботи» отримають продуктові набори

Чернівці: До Міжнародного дня інвалідів 339 підопічних «Турботи» отримають продуктові набори

04.12.13 09:19 0 855
Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Петра Ротаря відбулося чергове засідання соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота».

На ньому було розглянуто звернення громадян щодо звільнення їх від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру. Членами комісії було прийнято рішення про звільнення 4-х громадян від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота», одній особі – запропоновано платне обслуговування за затвердженими тарифами, ще двом особам до кінця поточного року надаватимуть платні соціальні послуги із встановленням диференційованої плати відповідно до державних стандартів у відділенні соціальної допомоги вдома. Погоджено питання надання транспортних послуг через диспетчерський пункт відділення надання побутових послуг та господарської діяльності трьом підопічним, інвалідам І гр. з дитинства, відділення для проведення курсу занять з арт-терапії в Чернівецькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на вул. Українській, 22.

Комісією також погоджено видачу продуктових наборів 339 інвалідам, з числа підопічних центру, до Міжнародного дня інвалідів. Також підопічним центру буде роздано 32 новорічних подарунки за рахунок коштів спеціального фонду центру для їх неповнолітніх дітей та онуків до Дня Святого Миколая.

Крім цього, комісією погоджений список громадян, які за період з 25.10.2013 р. по 29.11.2013 р. наказами були взяті на безкоштовне та платне обслуговування структурними підрозділами центру «Турбота» та список підопічних, які перебували на обслуговуванні та зняті з різних причин за вищевказаний період.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові стартує акція ...
Наступна новина: За останню добу у лікарні ...

КОМЕНТАРІ