Чернівецька міська рада закликає активістів Євромайдану до порозуміння

Чернівецька міська рада закликає активістів Євромайдану до порозуміння

04.12.13 08:10 0 858
Незважаючи на те, що Чернівецька міська рада 46 голосами підтримала звернення до вищих органів влади країни із закликом подати у відставку у зв’язку із подіями, які відбувалися на Майдані Незалежності в Києві у ніч з 29 на 30 листопада, уже близько трьох годин відбувається блокування сесійної зали та всієї будівлі Чернівецької міської ради, в якій досі знаходяться депутати міської ради та посадові особи.

Закликаємо всіх учасників чернівецького Євромайдану дотримуватися задекларованого мирного і аполітичного характеру акції, не піддаватися на будь-які провокації, які призводять до порушення Конституції України і чинного законодавства, припинити блокування сесійної зали та будівлі Чернівецької міської ради.

Місто Чернівці завжди славилось толерантністю та громадянською активністю своїх мешканців. Чернівецька міська рада спільно із активістами Євромайдану підтримала євроінтеграційні прагнення України, засудила протиправні дії в столиці, тож немає підстав для зриву роботи головного органу місцевого самоврядування Чернівців, який забезпечує життєдіяльність міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мер Ужгорода просить ...
Наступна новина: м. Кам’янець-Подільський: ...

КОМЕНТАРІ