На Волині щомісяця майже півсотні іноземців отримують реєстраційні номери платників податків

На Волині щомісяця майже півсотні іноземців отримують реєстраційні номери платників податків

04.12.13 12:01 0 900
З початку року на Волині 407 іноземців подали заяви для включення їх до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, які отримали реєстраційні номери платників податків в Україні.

Кількість іноземних громадян, які отримують доходи в Україні та реєструються платниками податків в області, щомісяця зростає як мінімум на 40 осіб.

Наприклад, у листопаді для отримання реєстраційних номерів до органів доходів і зборів на Волині звернулося 44 іноземних громадянина.

У ГУ Міндоходів Волині наголошують, що в усіх податкових інспекціях Волині створено належні умови для обслуговування як іноземних громадян, так і фізичних осіб.

Подати заяву на реєстрацію платником податків можна в будь-яку інспекцію незалежно від місця перебування чи тимчасової реєстрації. Окрім того, скорочено терміни реєстрації, видачі облікових карток та довідок про зміну реєстраційного номеру з 10 до 5 днів тощо.

Отримати облікову картку платника податків іноземні громадяни та особи без громадянства можуть у Головних управліннях Міндоходів в регіонах. Громадянам України для отримання реєстраційного номеру потрібно звертатися до підрозділів Міндоходів за місцем проживання або отримання доходів.

Нагадаємо, що розвиток податкового сервісу та підвищення його рівня – один із пріоритетів Плану розвитку МІністерства доходів і зборів України на 2013-2018 роки.

Головне управління Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ