Будинки на схилі, що по вул.Героїв УПА у Луцьку, під’єднають до каналізаційної мережі за кошти держави

Будинки на схилі, що по вул.Героїв УПА у Луцьку, під’єднають до каналізаційної мережі за кошти держави

04.12.13 10:07 0 875
Будинки на схилі по вулиці Героїв УПА у Луцьку будуть під’єднувати до каналізаційної мережі за кошти держави. Про це мешканцям обійсть повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, ознайомлюючись роботами, що тривають на укріпленні схилу.

Нагадаємо, що у зоні можливої надзвичайної ситуації влітку опинилося 37 обійсть. Завдяки клопотанню голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, постановою Кабінету Міністрів України на невідкладні роботи було виділено понад 17 млн грн.

Як повідомив Борис Клімчук, будівельники від початку цього тижня отримали черговий транш коштів – понад 6 млн грн. Ці гроші дозволять не виходити з графіку робіт й планово працювати. Ліквідовують аварійно-небезпечну ситуацію будівельники ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Нині процес наближається до завершення, прокладено центральну трубу каналізації, до якої люди мусили підключатися за власні кошти. Однак розуміючи, що це немалі гроші, голова облдержадміністрації Борис Клімчук прийняв рішення профінансувати під’єднання до центральної каналізації коштом держави. Окрім того, людям допоможуть й в облаштуванні необхідної внутрішньогосподарської інфраструктури.

Голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха розповів, що унизу схилу планується облаштування рекреаційної зони для лучан: розчистять джерела, укріплять береги річки та посадять дерева.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Нацбанку запевнили, що ...
Наступна новина: Українцям радять, як ...

КОМЕНТАРІ