Закарпаття: на Воловеччині у дітей з’явився ще один спортивний майданчик, а для населення пектиме хліб нова пекарня

Закарпаття: на Воловеччині у дітей з’явився ще один спортивний майданчик, а для населення пектиме хліб нова пекарня

04.12.13 17:09 0 881
3 грудня на Воловеччині було подвійне свято: в Нижньоворітській ЗОШ І-ІІІ ст. з'явився спортивний майданчик, а у селі Верхні Ворота відкрилась нова пекарня.

На урочисте відкриття завітали: голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області, депутат обласної ради Мирослав Щербей, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Маріанна Кляп, директор Департаменту агропромислового розвитку Андрій Готько, керівництво району та інші поважні гості.

Спочатку можновладці урочисто перерізали стрічку у Нижньоворітській ЗОШ І-ІІІ ст. Тут, на радість 210 школярів, що навчаються у даному закладі, відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям.

«Діти – це наше майбутнє! І вони повинні зростати в атмосфері безмежної любові та турботи з боку батьків, викладачів і, звісно, влади. Бо вклад, який ми робимо в наших дітей – є вкладом у наше майбутнє. Тому шня подія – це велика радість і дітям, і батькам усієї Верховини», - зауважив у своєму виступі заслужений працівник фізичної культури і спорту, депутат обласної ради Мирослав Щербей.

Після урочистостей у школі представники влади вирушили в урочище «Славки» села Верхні Ворота. Тут, під гучні оплески, було відкрито нову пекарню, яка має забезпечити хлібобулочними виробами не тільки Воловецький край, а й сусідні райони. До слова, в даній пекарні на новенькому угорсько-італійському обладнанні планується виробляти до 4 тонн якісного, а головне без жодних штучних домішок, хліба на добу. Також на цьому підприємстві створено десять робочих місць, що є дуже важливим для гірського краю, де питання зайнятості місцевого населення залишається відкритим.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Львівщина: визначено ...

КОМЕНТАРІ