На Хмельниччині завершилася підготовка до чергової сесії обласної ради

На Хмельниччині завершилася підготовка до чергової сесії обласної ради

04.12.13 11:32 0 713
Засідання президії стало завершальним етапом у підготовці до вісімнадцятої сесії обласної ради, яка запланована на 5 грудня цього року. Голови комісій, керівники депутатських фракцій та груп обговорили порядок денний сесії. Члени президії підтримали низку пропозицій постійних комісій обласної ради, які надійшли під час обговорення окремих питань порядку денного. Участь у засіданні президії взяв голова облдержадміністрації, депутат обласної ради Василь Ядуха.

Одним з найважливіших питань порядку денного є внесення змін до обласного бюджету. Проектом пропонується збільшити обсяг доходів та видатків обласного бюджету по загальному фонду за рахунок додаткових дотацій з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів в сумі 63 мільйони 341,6 тисяч гривень. Також проектом пропонуються ряд змін бюджетних призначень за рахунок додаткової дотації з державного бюджету головним розпорядникам коштів обласного бюджету на оплату енергоносіїв та виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Сесією також планується внести зміни до обласних програм – забезпечення публічності у діяльності місцевих органів влади та розвитку інформаційної сфери Хмельниччини на 2012-2015 роки, модернізації комунальної теплоенергетики Хмельницької області на 2010-2014 роки, «Питна вода Хмельниччини» на 2008-2020 роки»; розвитку галузі охорони здоров’я області на 2012-2014 роки.

Заслуховуватимуться звіти про виконання різних програм. Зокрема, на обговорення депутатів винесено низку інформацій про виконання Регіональної програми підтримки малого підприємництва Хмельницької області на 2011-2012 роки, про хід виконання цільової регіональної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2012 -2020 роки, про виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей Хмельницької області на період до 2013 року, про хід виконання обласної програми забезпечення публічності у діяльності місцевих органів влади та розвитку інформаційної сфери Хмельниччини на 2012-2015 роки.

Більше півдесятка питань порядку денного стосуються погодження надання спеціальних дозволів на користування надрами та надання гірничих відводів. Запропоновано депутатам схвалити рішення ради про клопотання перед Головою Верховної Ради України щодо нагородження Грамотою ВРУ низки подолян.

Загалом планується розглянути 45 питань порядку денного.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мирослав Маринович: На ...
Наступна новина: Звернення Чернівецького ...

КОМЕНТАРІ