Хмельницька область: знешкоджено 32 вибухонебезпечні предмети

Хмельницька область: знешкоджено 32 вибухонебезпечні предмети

04.12.13 11:08 0 678
1 грудня о 13:30 під час проведення земляних робіт на території недіючого тракторного парку в с. Веселівка Красилівського району місцевий мешканець виявив п’ять підозрілих предметів ззовні схожих на боєприпаси. Про місце виявлення знахідок він повідомив на пункт зв’язку 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Красилів.

На місце виявлення вибухонебезпечних предметів прибули піротехніки групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Вони ідентифікували виявлені предмети, як один 180 мм, два 76 мм та два 45 мм артилерійські снаряди часів війни. Небезпечні «дарунки війни» були вилучені та знищені в спеціально відведеному місці.

Під час ретельного обстеження прилеглої до місця знахідки території піротехніки виявили ще 22 артилерійські снаряди калібру 150 мм та 5 підривників. Всі вибухонебезпечні предмети знищені шляхом контрольованого підриву у безпечному місці 3 грудня о 13:30.

Рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед населення про дії в разі виявлення вибухонебезпечних предметів та правила поводження з ними.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ