В Івано-Франківській області у Міжнародний день інвалідів рятувальники побували у своїх підшефних

В Івано-Франківській області у Міжнародний день інвалідів рятувальники побували у своїх підшефних

04.12.13 10:16 0 892
У Міжнародний день інвалідів, що відзначається 3 грудня, за дорученням начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького, працівники Управління традиційно завітали до своїх підшефних – вихованців обласного центру реабілітації дітей-інвалідів «Лелеченя», який розташований у селищі Заболотів Снятинського району.

Вже впродовж кількох років рятувальники є справжніми друзями колективу та підопічних цього закладу. І цей візит став святом радості і добра, маленьким промінчиком надії у непростому житті цих дітей, переконливим доказом того, що вони – невіддільна частина суспільства, що їх люблять і пам’ятають.

Звичайно, у такий день не обійшлося без подарунків – рятувальники вручили дітям канцелярські приладдя, фрукти та солодощі. У свою чергу, вихованці закладу радо зустріли шефів, візит яких є найкращим доказом доброти і турботи та привітали їх святковою програмою, до якої готувалися з усією старанністю.

Дякували працівникам служби з надзвичайних ситуацій і батьки вихованців закладу за підтримку і доброту, бо їх діти перебувають не тільки під Божою опікою у особі отця Антонія та релігійної громади церкви, а й під опікою представників мужньої професії – рятувальників. Кількагодинна зустріч з працівниками Управління ДСНС в області пролетіла, як одна мить – радості дітей не було меж, щастям світилися дитячі очі, лунав сміх та оплески, діти від щирого серця дякували своїм шефам, також вони разом зі словами щирої вдячності подарували рятувальникам сувеніри, зроблені власними руками.

Як зазначила Лілія Лавриненко, керівник Заболотівського реабілітаційного відділення обласного центру реабілітації дітей-інвалідів, вихованці закладу та його працівники відчувають постійну турботу та підтримку з боку рятувальників, а такі візити вселяють у серця дітей віру, що світ не без добрих людей, на допомогу яких вони завжди можуть розраховувати.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українцям радять, як ...
Наступна новина: На Тернопіллі рішення 46-ої ...

КОМЕНТАРІ