Створено Страйковий комітет Львівської области

Створено Страйковий комітет Львівської области

04.12.13 17:56 0 1058
2 грудня 2013 року відбулася перша установча нарада Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області за участю представників різних галузей, зокрема, культури, освіти, медицини, транспорту, підприємництва і студентства. Страйковий комітет накреслив план дій на найближчі дні.

По-перше, у кожному підприємстві будуть створювати свої штаби національного спротиву, які входитимуть до загальної структури обласних штабів, а обласні штаби – до центрального. Окрім того, на базі цих підприємств у кожній галузі будуть створені свої координаційні штаби страйкомів, які будуть координувати конкретні галузі, тобто залежно від можливостей та потреб будуть визначати з формою страйку чи формою протесту у тій чи іншій царині. "Розглядається така ситуація: від загального страйку до нестрайкових протестів. Це такі плани, але вони, звичайно, мають узгоджуватись централізовано. Це вже технічні питання, і тактика проведення страйку буде відпрацьовуватися", – зазначив виконувач обов'язків координатора Страйкового комітету Штабу національного спротиву Львівської області Андрій Соколов.

Принцип один – на кожному підприємстві буде створений страйковий комітет, який координуватиме акції протесту підприємства.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Газпром» переніс ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Ми ...

КОМЕНТАРІ