У Львівській області за порушення вимог земельного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 355 осіб

У Львівській області за порушення вимог земельного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 355 осіб

04.12.13 15:14 0 875
Під час апаратної наради заступник начальника Державної інспекції сільського господарства в Львівській області Ярослав Панюра поінформував про роботу Державної інспекції сільського господарства в Львівській області:

«Управління провело 1406 перевірок дотримання вимог земельного законодавства, в результаті яких виявлено 872 порушення вимог земельного законодавства. До адміністративної відповідальності притягнуто 355 осіб, на яких накладено штрафи на суму близько 108 тис. грн., з яких добровільно сплачено 80274 грн.», – повідомив Я. Панюра.

Також він наголосив, що на розгляд до прокуратури області вже скеровано 71 справу, з яких 21 перебуває у суді.

Голова облдержадміністрації Олег Сало наголосив на необхідності проведення профільних навчань та постійного підвищення їх кваліфікації працівників інспекції.

«Необхідно проводити усі перевірки більш якісно та детально, аби забезпечити за їх результатами реальне відшкодування коштів до місцевого бюджету, повернення у державну та комунальну власність незаконно захоплених земель, а також ефективно здійснювати контроль за належним землекористуванням», – підкреслив керівник області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі головою ...
Наступна новина: На Рівненщині створять ...

КОМЕНТАРІ