Олег Сало: «Робота Жовківської райдержадміністрації потребує значного покращення»

Олег Сало: «Робота Жовківської райдержадміністрації потребує значного покращення»

04.12.13 14:32 0 832
Такого висновку дійшов голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало за результатами нещодавньої перевірки виконання основних галузевих повноважень Жовківською РДА.

Зокрема, керівники профільних департаментів проінспектували діяльність райдержадміністрації у галузі соціально-економічного розвитку району, у сфері фінансів та бюджету, фінансового контролю, агропромислового комплексу, у сфері збереження пам’яток архітектури та використання земельних ресурсів, а також у галузі освіти та дорожнього господарства.

Як повідомлялось під час апаратної наради 3 грудня, робота зазначених напрямів є недостатньою, що спричинює проблеми й у загальнообласній ситуації Львівщини. Зокрема, голова ОДА наголосив, що незрозумілими залишаються ті випадки, коли призначені кошти повертають, або освоюють не в повному обсязі. Також важливою проблемою є нескоординованість дій структурних підрозділів райдержадміністрації.

Також під час наради наголошувалось, що в Жовківського району є дуже хороший ресурсний потенціал, як в галузі сільського господарства, так і в надбаннях культурної спадщини, однак цим напрямкам в районі приділяється недостатньо уваги.

«ми підвели підсумки перевірки Жовківського району і бачимо конкретні не доопрацювання. Недоліки звісно є, а от шляхів вирішення не запропонував ніхто. Треба шукати причини проблем і ще раз наголошую, що в районах має бути, насамперед добрий господар», – сказав Олег Сало.

Очільник Львівщини зобов’язав керівників структурних підрозділів облдержадміністрації дати конкретні пропозиції щодо покращення ситуації в районах області.

Також Олег Сало відзначив, що додатково ще раз опрацює усі надані йому матеріали й лише тоді озвучить своє рішення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненському районі ...
Наступна новина: У Центрі культури ...

КОМЕНТАРІ