Михайло Головко: "Ніколи Україна не буде підвладна Москві!"

Михайло Головко: "Ніколи Україна не буде підвладна Москві!"

04.12.13 08:01 0 956
"Українська революція триває. Скептики не вірили, що українці здатні піднятися, але ми довели всьому світові, що будемо боротися за майбутнє! Наша революція призведе до славної перемоги українського народу над окупантами, що зараз плюндрують наші цінності, розбивають голови молодим студентам та проливають кров. За це їх буде покарано. Велелюдний майдан – це перемога українського духу, української сили та української звитяги!" Про це 2 грудня 2013 року заявив народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Головко, виступаючи у Києві на Майдані Незалежності.

"Ми довели, що ствердилися як нація, як держава. І цей факт є незмінний. Наша перемога – це, в першу чергу, поразка Москви. Вони кусають лікті, розуміючи, що ми поставили хрест на "русском мірє". Ніколи Україна не буде підвладною Москві.

Євген Коновалець сказав: "У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю". Зараз ми стали тією монолітною нацією, яка биттям своїх сердець у всіх куточках України бореться за те, щоб бути господарями на своїй землі!", – наголосив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Педіатри Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ