Загальнонаціональний страйк на Тернопільщині триває біля стін Тернопільської обласної державної адміністрації

Загальнонаціональний страйк на Тернопільщині триває біля стін Тернопільської обласної державної адміністрації

04.12.13 09:34 0 983
3 грудня 2013 року Комітет національного спротиву м. Тернополя продовжив пікетування Тернопільської обласної державної адміністрації. Громадськість з 6:00 стоїть біля усіх входів і виходів з адміністративної будівлі Тернопільської обласної ради.

Міліція близько 7:00 дуже швидко мобілізувала і вивела під стіни будівлі дуже багато правоохоронців. Тернополяни протестуючи скандують "Слава Україні! – Героям Слава!", "Банду геть", "Україна – понад усе". Відбуваються спроби провокацій з боку певних осіб. Працівники облдержадміністрації бояться підійти до страйкарів, закривають обличчя, багато з них спостерігає за акцією стоячи осторонь. Пікетувальники закликають їх приєднуватися до протесту. Кількість людей, які прийшли висловити свою позицію, постійно збільшується.

"Певний час біля стін облдержадміністрації спостерігалася напружена ситуація. Наше завдання не допустити провокацій. Люди стоять єдино і рішуче до нашої основної мети – до перемоги над діючим режимом. Ми закликаємо керівника Тернопільської облдержадміністрації вийти з лав Партії регіонів, подати у відставку, прийти до громади і заявити свою позицію. Чи підтримує Хоптян рішення віче? Чи підтримує він вимоги страйкарів? Він не вийшов і не висловив своєї позиції. Вже другий день поспіль його немає на робочому місці. Хоптян боїться людей і утікає від відповідальності", – зазначив голова Комітету національного спротиву Тернополя Володимир Стаюра.

Комітет національного спротиву м. Тернополя закликає всіх, хто підходить до адміністративної будівлі Тернопільської обласної ради, приєднуватися до загального державного страйку.

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/104331009406632508844/albums/5953057329924557345.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Спортивні травми можуть ...

КОМЕНТАРІ