Володимир Стаюра: "Ми стоятимемо доти, доки не змінимо цей режим!"

Володимир Стаюра: "Ми стоятимемо доти, доки не змінимо цей режим!"

04.12.13 12:41 0 955
Багатотисячна акція протесту триває у Тернополі. Біля стін Тернопільської облдержадміністрації продовжується пікет, до якого приєднуються активісти з Театрального майдану міста. Потрібно зазначити, що на Театральному майдані і біля стін адміністрації – готові до рішучих дій молодь і старші мешканці Тернопільщини.

Другий день поспіль протестувальники вимагають від голови Тернопільської обласної державної адміністрації оголошення його позиції та виходу до людей. Проте наразі відповіді немає.

"Другий день поспіль ми очікуємо тут на голову облдержадміністрації. Якщо він підтримує цей режим, то ми будемо продовжувати пікет адміністрації, якщо не підтримує – вимагаємо скласті повноваження і, найважливіше, вийти з лав Партії регіонів. Перебуваючи в адміністрації, щоб дізнатися, де перебуває Хоптян, мені повідомили, що його немає на робочому місці. Також наголосили, що він працює в районах, проте категорично відмовилися назвати в яких саме. Є інформація, що вночі він перебував у своєму кабінеті. Помічник голови облдержадміністрації повідомив, що телефон Хоптяна перебуває поза зоною досяжності", – зазначив голова Комітету національного спротиву Тернополя, голова обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/104331009406632508844/albums/5953057329924557345

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Екс-тренер "Анжі" може ...

КОМЕНТАРІ