В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано загоряння дерев’яної літньої кухні та врятовано від знищення вогнем двоповерховий житловий будинок

В Житомирській області вогнеборцями ліквідовано загоряння дерев’яної літньої кухні та врятовано від знищення вогнем двоповерховий житловий будинок

04.12.13 16:55 0 846
2 грудня о 09:08 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Житомирській області надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної літньої кухні розміром 8х4 м, що розташована у Соколовському дачному масиві Житомирського району. Так як господарів вдома не було, то рятувальникам зателефонували схвильовані сусіди, які помітили дим та вогонь, що охопив будівлю. Відповідно до району виїзду бойових розрахунків вогнеборців, до місця події відразу ж направився черговий караул рятувальників 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини Житомирського району.

По їх прибуттю з’ясувалося, що вогнем охоплена дерев’яна літня кухня і господарська будівля, яка впритул прибудована до неї. Через загрозу перекидання вогню на двоповерховий житловий будинок, розташований неподалік, було прийнято рішення задіяти на допомогу ще один бойовий розрахунок вогнеборців з 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини обласного центру.

Завдяки вправним та злагодженим діям співробітників ДСНС займання було швидко локалізовано та повністю ліквідовано. Вогонь встиг повністю знищити будівлю літньої кухні та покрівлю дерев’яного сараю розміром 4х3 м, пошкодити деякі речі домашнього вжитку. Двоповерховий житловий будинок не пошкоджено. Загиблих та травмованих немає.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення учасників ...
Наступна новина: Закарпаття: на Воловеччині ...

КОМЕНТАРІ