Людей, з яких по-звірячому знущався «Беркут», кинули за ґрати на 2 місяці

Людей, з яких по-звірячому знущався «Беркут», кинули за ґрати на 2 місяці

04.12.13 11:44 0 797
3 грудня 2013 року Шевченківський районний суд Києва розглядав справу дев’яти осіб, яких звинувачують у нападі на Банкову та ледь не побитті працівників «Беркута». Усім дев’ятьом суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 2 місяці. Про це повідомив присутній на судовому засідання народний депутат від ВО «Свобода» Олександр Мирний.

Як розповів націоналіст, він разом із народним депутатом свободівцем Ігорем Янківим були на суді та безпосередньо опікувалися дніпропетровським журналістом, громадським діячем, абсолютно аполітичною особою Валерієм Гарагуцом.

«Валерій після одного з нападів «Беркута» на учасників мирного протесту взяв аптечку і побіг надавати допомогу тим людям, які залишилися лежати на землі, однак у цей час пішла друга хвиля атаки з боку спецназу – вони збили журналіста з ніг, жорстоко побили і залишили його лежати на землі близько чотирьох годин. Разом з Ігорем Янківим ми написали клопотання, аби забрати його на поруки, однак суд не взяв цього до уваги і, зрештою, всіх дев’ятьох по-звірячому побитих спецназом людей ще й кинули за ґрати на 60 діб! Суд мотивував рішення тим, що ці хлопці є буцімто соціяльно небезпечними і можуть далі провокувати заворушення, хоча більшість із них узагалі не можуть рухатися через травми, завдані їм «беркутівцями».

Такими методами влада намагається залякати людей, які вийшли на вулиці. Але вони помиляються, бо це викликатиме ще більший спротив. Зараз люди ще налаштовані мирно розв’язувати проблеми, які виникли в країні, однак влада усіма можливими методами провокує силове протистояння. Зрозуміло, що це робиться для того, аби запровадити в державі надзвичайний стан і керувати країною вічно!», – зазначив Олександр Мирний.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лікарі попросили ...
Наступна новина: У Рівному виконано ...

КОМЕНТАРІ