Олег Тягнибок: «Влада повинна терміново надати повну інформацію про зниклих під час протестних акцій на Евромайдані громадян»

Олег Тягнибок: «Влада повинна терміново надати повну інформацію про зниклих під час протестних акцій на Евромайдані громадян»

04.12.13 14:20 0 847
«Повідомлення одного зі «зливних бачків» Партії регіонів Володимира Олійника фактично непрямо підтверджує інформацію, що, можливо, працівники міліції вбили кількох протестувальників під час акцій протесту. І тепер, аби приховати це, створюють таку собі «легенду» про нібито провокації з боку опозиції. Зараз влада повинна терміново надати повну інформацію про зниклих під час протестних акцій на Евромайдані громадян. Представники правоохоронних органів, Служби безпеки, які здійснюють тотальний контроль за усіма, хто бере участь в Евромайдані, повинні негайно надати інформацію про місце перебування громадян України, зниклих під час протестних акцій на Майдані Незалежности та біля Адміністрації Президента». Про це 4 грудня 2013 року заявив Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

«Вимагаємо від міністра внутрішніх справ, керівників СБУ та Генеральної прокуратури негайно повідомити про долю усіх зниклих під час протестних акцій та про стан здоров’я усіх затриманих та незаконно заарештованих. Лише інформація відповідних інстанцій про долю кожного з громадян, які нині числяться як зниклі безвісти та затримані, може дати вихід із цієї ганебної та вибухонебезпечної ситуації. На жаль, ця заява Олійника також може свідчити й про те, що злочин уже скоєно і його просто намагаються приховати.

Усе це нагадує сталінські репресії 30-х років, коли без рішень суду людей просто на вулиці можуть побити і навіть убити. Затриманих без жодних аргументів кидають у СІЗО, а до поранених після вчинених звірств не допускають лікарів та не надають адвокатської допомоги», – заявив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Борис Клімчук: Треба ...
Наступна новина: Звіт про надходження ...

КОМЕНТАРІ