Що таке корпусні меблі

Що таке корпусні меблі

05.12.13 02:18 0 3060
Отже, корпусні, або модульна, меблі - це меблі, яка утворюється шляхом з'єднання різних елементів. Інакше кажучи, основою такої меблів є якийсь корпус (звідси й назва), до якого приєднуються інші предмети меблів - модулі.

Поняття «корпусні меблі» в даний час отримало дуже велике поширення. Не дивно, бо це поняття включає в себе дуже різні види меблів - це меблі для вітальні, кухні, ванної, передпокою та інших кімнат. Більше того, місця, де можна зустріти корпусні меблі, не обмежуються житловими будинками - дуже часто такі меблі використовується і в офісі.

Отже, корпусні, або модульна, меблі - це меблі, яка утворюється шляхом з'єднання різних елементів. Інакше кажучи, основою такої меблів є якийсь корпус (звідси й назва), до якого приєднуються інші предмети меблів - модулі, виконані в єдиному стилі. Замовляючи меблі, ви можете самі визначити, які з модулів вам потрібні. Наприклад, комусь достатньо невеликого шафи для одягу, зате потрібен додатковий книжкова шафа для великої домашньої бібліотеки, а комусь - навпаки.

Кожен з модулів при цьому вважається самостійним і без нього комплект меблів не стане виглядати «неповним». Загальна кількість вироблених елементів корпусних меблів при цьому може доходити до декількох десятків - тут і всілякі книжкові полиці, шафи звичайні, шафи зі скляними дверцятами, полиці, стелажі, різні тумби й комоди, кутові полиці і т.д. Можливі сотні комбінацій, які задовольнять будь-які потреби.

Матеріал при виробництві корпусних меблів також може використовуватися практично будь-який - різні породи дерева, деревні плити, метал, пластик, скло, а також поєднання різних видів матеріалу.
Багатьом може згадатися поняття «стінка», яка складалася звичайно з книжкової шафи, шафи для одягу, трюмо і тумби під телевізор. Сучасні зразки корпусних меблів виглядають набагато більш стильно і не особливо схожі на свого радянського попередника. Крім того, як вже було сказано, вони відрізняються куди більшою розмаїтістю предметів і їх комбінацій. Як правило, такі меблі як меблі Cavio можна легко вписати в конкретну кімнату. Предмети меблів від Cavio перестають виконувати чисто функціональне значення - вони стають предметами інтер'єру, що додають приміщенню певну атмосферу і стиль. Цей стиль може бути теж самим різним - від класики до High-Tech.

Джерело: http://www.mebelpro.kz
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Тонкощі в реєстрації ТОВ

КОМЕНТАРІ