Напередодні Дня Збройних Сил України Віталій Михайлішин привітав чернівецьких військовослужбовців

Напередодні Дня Збройних Сил України Віталій Михайлішин привітав чернівецьких військовослужбовців

05.12.13 14:04 0 985
4 грудня, у музично-драматичному театрі відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин привітав військовослужбовців та ветеранів з їхнім професійним святом.

«Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких війнах – від часів Київської Русі до Великої Вітчизняної війни, – зазначив керманич міста. – Військовослужбовці сучасної України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі – це покликання та обов’язок справжніх чоловіків. Нині органи державної влади та місцевого самоврядування роблять все можливе, щоби люди у військовій формі впевнено дивилися у завтрашній день».

Віталій Михайлішин побажав військовим подальших успіхів у служінні українському народові задля безпеки, миру і спокою.

За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 22-ї річниці Збройних Сил України він нагородив чернівецьких військовослужбовців грамотами виконавчого комітету Чернівецької міської ради та грошовими винагородами.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі об’єднання ...

КОМЕНТАРІ