Керівники УМВС завітали до майбутніх правоохоронців Буковини

Керівники УМВС завітали до майбутніх правоохоронців Буковини

05.12.13 09:44 0 1061
Заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Роман Льошенко та начальник управління кадрового забезпечення Володимир Мацьо 29 листопада зустрілися із курсантами Львівського університету внутрішніх справ.

Для гостей із Буковини влаштували цікаву екскурсію навчальним закладом, під час якої ознайомили із умовами навчання та проживання курсантів, які були направлені на навчання Управлінням МВС в Чернівецькій області. Гості оглянули приміщення, навчальні аудиторії, відвідали криміналістичну лабораторію, стрілецький тир, бібліотеку та їдальню.

Під час зустрічі з майбутніми міліціонерами правоохоронці із Чернівців розповіли про діяльність основних підрозділів обласної міліції та специфіку окремих служб ОВС.

- для будь-якого працівника міліції важливо добре знати чинне законодавство та вимоги відомчих нормативних актів, які регламентують діяльність органів внутрішніх справ, а також дотримуватися дисципліни та самовдосконалюватися. Адже самовдосконалення – це шлях до успішної кар’єри – зауважив Роман Льошенко.

Також правоохоронці обговорили очікуване збільшення грошового забезпечення та сприяння керівництва міліції Чернівецької області у забезпеченні майбутніх працівників житлом.

Володимир Мацьо зазначив, що робота вимагає від працівника міліції хороших теоретичних знань, умінь та навичок, а також самовіддачі. У навчальному закладі для вас забезпечено всі умови для того, аби ви навчались та готувались до майбутньої професійної діяльності, а міліція Чернівецької області вже чекає на молоде поповнення.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

(за матеріалами ВЗГ ЛьвДУВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: "Свобода" ...
Наступна новина: Освітяни Львова готуються ...

КОМЕНТАРІ