Луцьк: змагання з настільного тенісу завершують Спартакіаду міста 2013

Луцьк: змагання з настільного тенісу завершують Спартакіаду міста 2013

05.12.13 13:32 0 957
В спортивному залі ДЮСШ № 2 розпочалися баталії за тенісними столами любителів одного з найпопулярніших видів спорту у нашому місті. Змагання з настільного тенісу в рамках Спартакіади міста 2013, які організували комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради та дирекція ДЮСШ № 2 управління освіти, є останнім видом цьогорічного комплексного заходу у трьох групах. Основною метою проведення таких змагань є залучення юнаків і дівчат, студентів ВУЗів, працівників підприємств, установ, організацій до регулярних занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація настільного тенісу в місті.

На урочистому відкритті змагань до учасників змагань з словами вітань звернулися заступник голови міськспорткомітету Юрій Волинець і головний суддя змагань Євген Демчук. Вони побажали учасникам показати весь арсенал технічних навиків, які вони отримали, займаючись цим олімпійським видом спорту.

Розпочали змагання любителів малого м’яча вищі навчальні заклади І-ІІ рівнів акредитації. На старт змагань вийшло дев’ять команд навчальних закладів нашого міста, а саме: коледж технологій та бізнесу СНУ імені Лесі Українки, Волинське державне училище культури і мистецтв, Луцький базовий медичний коледж, Луцький кооперативний коледж Львівської комерційної академії, ВПУ будівництва та архітектури, Луцький коледж рекреаційних технологій і права, Луцький педагогічний коледж, технічний коледж Луцького національного технічного університету і вище професійне училище.

За результатами всіх зустрічей, показавши високий рівень підготовки, уміння вести боротьбу до останнього очка, командну перемогу святкували студенти Луцького педагогічного коледжу (тренер Ігор Орлов). Друге місце посіли тенісисти технічного коледжу Луцького національного технічного університету (Дмитро Дігалевич), а третє місце завоював дружний колектив коледжу технологій та бізнесу СНУ імені Лесі Українки (Андрій Ліщук).

Переможці та призери по закінченні змагань нагороджені дипломами відповідних ступенів від комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Наступними учасниками змагань, в рамках Спартакіади міста 2013, будуть студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації і трудові колективи нашого міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Патріотично налаштовані ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ