В Луцьку відбулася позачергова сесія міської ради

В Луцьку відбулася позачергова сесія міської ради

05.12.13 14:07 0 928
Депутати зібралися на позачергову 49-у сесію міської ради. Участь у роботі сесії взяли 37 обранців громади.

На розгляд депутатів внесено питання «Про стан громадянських прав і свобод в Україні та підтримку євроінтеграційного курсу держави».

Затвердивши порядок денний, Луцький міський голова Микола Романюк надав слово депутату Сергію Григоренку, який зачитав присутнім текст рішення, підготовленого фракціями ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода».

Депутати міської ради без обговорення перейшли до голосування та підтримали запропонований проект рішення.

На сьогоднішній сесії міської ради вирішено:

1. Звернутись до керівників підприємств, установ, організацій різних форм власності, що діють на території міста, із закликом не перешкоджати законній участі їх працівників у загальнонаціональному мирному страйку, оголошеному в м. Києві 01.12.2013 року «Штабом національного спротиву» та підтриманому Луцьким народним віче 02.12.2013 року.

2. На підставі ст. 24 Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» обмежити дію даного рішення на заклади охорони здоров’я, освіти, підприємства житлово-комунального господарства, Луцьке підприємство електротранспорту, виконавчі органи Луцької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пресслужба Головного ...

КОМЕНТАРІ