Кубок міської ради залишився в Луцьку

Кубок міської ради залишився в Луцьку

05.12.13 15:20 0 876
Завершився традиційний ХХІІІ-ій міжнародний волейбольний турнір серед дівчат «Волинь зустрічає друзів 2013», який проходив на базі Луцького педагогічного коледжу.

Протягом п’яти днів на волейбольних майданчиках точилася цікава, часто, драматична боротьба. В окремих матчах долю поєдинку визначали додаткові треті партії.

В підгрупі А, завдяки перемогам у всіх матчах над своїми суперниками з рахунком 2:0, перемогу святкували дівчата з команди Луцького педагогічного коледжу. Друге місце, набравши на очко менше, вибороли спортсменки Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу.

В підгрупі В не було рівних команді Луцького національного технічного університету. Не зважаючи на програш від лучанок, команда ДЮСШ з м.Коростень (Житомирська обл.) зайняла друге місце і продовжила боротися за нагороди турніру.

В останній день змагань, в матчі за третє місце, зустрілися команди ДЮСШ з м.Коростень (тренер Лариса Овсейчук) і Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу (Віктор Кавчук). Сконцентрувавшись і проявивши волю до перемоги, показавши високу технічну підготовку, перемогу з рахунком 3:0 святкували франківчанки і стали бронзовими призерками турніру.

А в останньому поєдинку турніру боротьбу за головний приз – Кубок міської ради, вели давні знайомі, команда господарів з Луцького педагогічного коледжу (тренер Володимир Тарасюк) та Луцького національного технічного університету (Володимир Ковальчук). Впевнено розпочали гру господарки, яким допомагали рідні стіни. Перемога у перших двох партіях розслабила педагогів, чим скористалися дівчата з технічного університету. Здавалося наступає інтрига в поєдинку. Проте, врахувавши свої помилки, проявивши волю до перемоги, команда Луцького педагогічного коледжу в останній партії здобуває перемогу і в черговий раз виграє головний трофей ХХІІІ-го міжнародного волейбольного турніру серед дівчат «Волинь зустрічає друзів 2013». Дівчата з Луцького національного технічного університету вибороли срібні нагороди.

На закінчення турніру, переможці і призери міжнародного турніру отримали Кубок міської ради, а також міні-кубки, дипломи та медалі від організаторів змагань.

Оргкомітет змагань також визначив і нагородив призами кращих гравців турніру. Ними стали: «кращий захисник» - Тетяна Войнаровська (Луцький педагогічний коледж), «краща пасуюча» - Анастасія Руденко (ДЮСШ м.Кобрин (Білорусь), «краща нападаюча» - Олена Стегницька (Івано-Франківський коледж фізичного виховання).

Задоволеними залишали стіни педагогічного коледжу спортсменки, а керівники команд висловлювали слова вдячності директору навчального закладу Петру Бойчуку та голові спортивного клубу Володимиру Тарасюку за чудову організацію та проведення міжнародних змагань.

Отже Кубок міської ради ХХІІІ-го міжнародного волейбольного турніру серед дівчат «Волинь зустрічає друзів 2013» залишився у Луцьку. До нових зустрічей через рік на традиційних змаганнях «Волинь зустрічає друзів».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Івано-Франківськ продовжує ...

КОМЕНТАРІ