Волинянин постане перед судом за вбивство рідного брата

Волинянин постане перед судом за вбивство рідного брата

05.12.13 14:40 0 774
У Ратнівському районі трапилася трагедія: брат убив брата. За скоєння кримінального правопорушення 36-річного місцевого жителя правоохоронці вже затримали. Дії чоловіка кваліфікували як умисне вбивство, тож він може на п’ятнадцять років сісти в тюрму.

До чергової частини Ратнівського районного відділу УМВС України у Волинській області зателефонував дільничний інспектор. Правоохоронець розповів, що в одному із сіл сталося вбивство. Неприємну новину дільничному повідомила місцева мешканка.

– На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група у повному складі, – розповідає перший заступник начальника – начальник слідчого відділення райвідділу міліції Володимир Канонік. – При прибутті на місце події правоохоронці виявили тіло 40-річного мешканця району із рубаними ранами голови.

За гарячими слідами правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв рідний брат покійного. Як з’ясувалося згодом, напередодні чоловіки випивали, а після цього молодший взяв сокиру та наніс кілька ударів по голові своєму старшому брату.

– Підозрюваний у минулому притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі й за нанесення тілесних ушкоджень. Тож правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, – зауважив начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук.

Сам підозрюваний зізнається у скоєному, однак запевняє, що хотів таким чином заспокоїти брата. Утім, незважаючи на це, він може опинитися в місцях позбавлення волі на термін до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ