Волинська область: проведено тактико-спеціальні навчання на найбільшій в регіоні фабриці дитячих іграшок (фото, відео)

Волинська область: проведено тактико-спеціальні навчання на найбільшій в регіоні фабриці дитячих іграшок (фото, відео)

05.12.13 15:59 0 852
11 грудня у селі Липини Луцького району на ТзОВ «Тигрес-люкс» рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з організації та проведення гасіння пожеж та рятуванні людей на промислових підприємствах.

За тактичним задумом, від працівника охорони підприємства надійшло повідомлення про пожежу у складському корпусі, що виникла внаслідок короткого замикання електромережі. За допомогою первинних засобів пожежогасіння її самостійно намагалися загасити працівники фабрики, однак їм це не вдалося.

До місця події виїхала чергова варта ДПРЧ-1 міста Луцька на чолі з начальником частини, який після прибуття на місце пожежі підтвердив підвищений номер виклику. За декілька хвилин до місця події прибули чергові варти рятувальників обласного центру У ДСНС України у Волинській області. Всього на місці умовної пожежі було зосереджено 7 одиниць основної та спеціальної техніки, 33 рятувальники, а також медична бригада та працівники міліції. Також створений оперативний штаб, до складу якого увійшли працівники адміністрації підприємства та оперативно-координаційного центру управління ДСНС в області.

Для пошуку потерпілих рятувальники працювали всередині складського приміщення у складі 3-х ланок газодимозахисної служби, а для гасіння умовного вогню за допомоги колінчатого підйомника подали потужні водяні струмені на дах будівлі.

У підсумку бійці ДСНС оперативно ліквідували пожежу та евакуювали усіх потерпілих.

Саме такі навчання у майбутньому дадуть змогу оперативно ліквідувати вже не умовну, а справжню пожежу, відвернути реальну загрозу і допоможе ліквідувати її в найкоротший строк і з найменшими збитками.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Рятувальники України та ...

КОМЕНТАРІ