В Закарпатській області учні школи запросили Іршавських правоохоронців взяти участь у тижні правового виховання

В Закарпатській області учні школи запросили Іршавських правоохоронців взяти участь у тижні правового виховання

05.12.13 12:35 0 819
В гості до школярів завітали на урок правового виховання старший дільничний Іршавського районного відділу міліції майор Михайло Ігнатко та оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей лейтенант Яна Горзов.

Луківська ЗОШ 1-2 ступенів була відкрита минулого року, зараз тут навчається 146 учнів і працює 32 вчителі. Педагогічним колективом школи, щоб покращити дисципліну серед учнів, проводяться різноманітні заходи. Кожну п»ятницю, як розповіла директор школи Ольга Хандра, у школі до почату занять проводять лінійку, на якій кращих учнів нагороджують грамотами та різноманітними відзнаками.

Під час тижня правового виховання учні школи значну увагу приділили правам та обов′язкам дітей, а тому на урок були запрошені правоохоронці. Старший дільничний Михайло Ігнатко та оперативний працівник лейтенант міліції Яна Горзов розповіли дітям, що у першу чергу їх обов′язки - це кожний день відвідувати школу і без поважних причин не пропускати занять.

Дільничний Ігнатко звернув увагу дітей на згубну шкоду на організм підлітка алкоголю, тютюнових виробів та наркотиків. Цю тему далі продовжили самі учні, які у своїх малюнках «За здоровий спосіб життя» відобразили негативне ставлення до цигарок та алкоголю.

Від зустрічі учні залишились задоволені, так як мали можливість задати питання і почути відповіді від правоохоронців. Наостанок директор школи Ольга Хандра подякувала правоохоронцям за цікаву бесіду.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На фестивалі Jazz Bez у ...

КОМЕНТАРІ