В Закарпатській області вогнеборці МПК врятували від знищення господарську будівлю та не дали загинути корові

В Закарпатській області вогнеборці МПК врятували від знищення господарську будівлю та не дали загинути корові

05.12.13 11:19 0 829
3 грудня о 14:19 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на території одного з дворогосподарств в с. Верхне Водяне, Рахівського району виникла пожежа. Загорання виявив сусід власника обійстя. Саме він і зателефонував на «101».

По прибуттю місцевої пожежної команди на місце виклику було встановлено, що горить дах дерев’яної надвірної споруди. Для повного приборкання стихії вогнеборцям знадобилося менше години. Завдяки таким оперативним діям, рятувальники не дали можливості вогню розповсюдитись на значну територію. Як наслідок, від знищення врятовано господарську споруду та корову, яка там утримувалася.

Проте вогонь таки встиг знищити 100 кг сіна, частину шиферної покрівлі та частково пошкодити внутрішню стіну даної споруди, а також наявний там домашній інвентар. Завдана матеріальна шкода орієнтовно оцінюється в тисячу гривень.

Остаточна причина виникнення пожежі з’ясовується. Серед ймовірних розглядається й необережне поводження з вогнем. За словами господарів, під однією зі стін споруди вони залишили розпечене вугілля, яке напередодні вибрали з грубки. Можливо, одна з жаринок перекинулася на сухе сіно, що стояло поруч, і спричинила займання.

Загиблих та постраждалих людей на пожежі не було.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Небайдужих закликають ...

КОМЕНТАРІ